Om mig

Mitt namn är Martina Egerbrandt och jag bor i Viksjö i Järfälla. Jag är uppväxt med djur av alla de slag och jag har genom åren haft det mesta av det bästa i djurväg. Jag har bedrivit uppfödning av de flesta smådjur samt hund och katt. Jag skaffade min första egna hund 1993 som var av rasen Briard. Jag har varit aktiv tävlingsmänniska inom hunderiet och tävlat i bland annat utställning, lydnad och bruks. Uppfödare har jag varit sedan 2003 och idag ligger kenneln vilande. (Calista's kennel).

Min första raskatt skaffade jag 2005 och ett år senare tog jag min första kull. Jag har idag raserna Cornish Rex och Sphynx, fantastiska raser med stark personlighet och sociala som få. Behöver jag tillägga att jag inte gillar hår i soffan och pälsvård... Jag har tillhört SVERAK i några år men gick sedan över till WCF, vilket jag inte ångrat. Fantastiskt engagerad klubb som värnar om sina medlemmar.

Jag har tillstånd från Länsstyrelsen att bedriva både hund- och kattuppfödning och har genom åren utbildat mig och lärt mig av erfarenhet.

*Hundinstruktör A (SBK)
*B-figurant (SBK)
*Ringsekreterare (SKK)
*Handledare på SKK uppfödarutbildning
*Utbildad utställningsansvarig (SKK)
*Utbildad tjänstehundsförare (SBK)
*Kennelkonsulent (SKK)

Som kennelkonsulent har jag en förkärlek till avtal och jag gillar den juridiska biten. Självklart jobbar jag för hundens välmående i första hand men det ser jag som självklart. Jag gillar mitt jobb och alla trevliga människor jag mött genom åren.

Som kattuppfödare är det viktigt för mig att sträva framåt. Jag är anatomiskt intresserad och älskar detaljerna som gör helheten. Jag föder upp enligt hälsoprogrammet och kompromissar aldrig vad gäller hälsodelen.

Till oss är man alltid välkommen för att träffa mig och mina katter, det går även bra att ringa om man har frågor och funderingar. Eller varför inte skriva ett meddelande här.