Cornish Rex, honor

 

SW'15 (Sverak) WW-15 (WCF) IC JW PL*Cornish Point Petunia Hot "Phoebe"

Phoebe är en fantastisk katt på många sett. Hon kommer från Polen och samägs tillsammans med min syster Annika Egerbrandt, S*Rexlicious katteri. Phoebe har verkligen motsvarat alla våra förväntingar och mer därtill. Jag vet inte ens hur många BIS hon har längre, men det är många. Hon bor hos oss och våra övriga katter.

Blodgrupp: A
Färg: h 03
Född: 2014-09-03
HCM: UA
Far: IC PL*Satysfakcja Zahariel (d 03)
Mor: CH PL*Idalia Cornish Point (n 09)

Zoot'z I see Icy Eye "Icy"

Icy är ett lite busfrö på tillväxt. Jag ser verkligen fram emot vad hon kan tillföra i mitt avelsarbete. Hon har en fantastisk pälskvalite och fina detaljer. Hon har helt utländska linjer vilket känns intressant då jag har ett större utbud att hitta en obesläktad snygging till henne i framtiden. Icy bor hos oss i Järfälla.

Blodgrupp: A
Färg: n 01 63
Född: 2017-07-22

Far: IC NL*Rex Angels Sapphire (a 02 64)
Mor: SW'15 (Sverak) WW-15 (WCF) IC JW PL*Cornish Point Petunia Hot (h 03)

Zoot'z I see Lilac Furrytail "Sillen"

Sillen är ett litet busfrö som fick förmånen att flytta till sin fodervärd tillsammans med sin syster. Hon är en näpen tjej på tillväxt som bor i Sigtuna med en barnfamilj med stort intresse för djur.

 

Blodgrupp: A
Färg: c 03
Född: 2017-07-22

Far: IC NL*Rex Angels Sapphire (a 02 64)
Mor: SW'15 (Sverak) WW-15 (WCF) IC JW PL*Cornish Point Petunia Hot (h 03)

Zoot'z Exclusive Clawdeen Wolf "Clawdeen"

Clawdeen är syster med min hane Zoot'z Extreme InvisiBilly. Hon bor tillsammans med Elza hos en fodervärd i Hudiksvall.

Blodgrupp: A
Färg: n 01
Född: 2014-05-13

Far: S*Rexlicious Kokos (n 01 62)
Mor: NL*Rex Angels Ruby (f 02)

S*Rexlicious Isa "Elza"

Isa har jag köpt från min syster Annika Egerbrandt och jag är väldigt glad att få in mina gamla linjer igen. Hon bor hos en fodervärd i Hudiksvall tillsammans med min hona Clawdeen. 

Blodgrupp: A
Färg: f 33
Född: 2015-02-07

Far: CH It's Just Prexi de Baudelaire (b 33)
Mor: S*Rexlicious Isadora (g 03 33)

S*Rexlicious Pussel "Pussel"

Pussel kommer från min systers katteri och jag blev väldigt glad när jag fick besked om att hon skulle hamna här hos oss. Nu, några dryga månader senare ska jag med handen på hjärtat erkänna att hon upplevs som tio normalaktiva rexar. Hon är högt och lågt, öppnar skåp och dörrar. Är ivägen vart man än är. Hon har ramlat ner i toaletten x antal gånger och trots sin nätta uppsyn är hon en riktig drulle. Hon älskar när vi har kattungar här hemma att leka med och man får påminna henne om att de faktiskt är levande individer och inte bara leksaker. Hon är den mesta katt jag någonsin upplevt. Hur som helst, hon har ett hjärta av renaste guld och dumsnällare katt får man leta efter. Hon är totalt orädd och har ett minne lika stort som en guldfisk. Hon är hatkärleken personifierad och helt unik i sitt slag. Pussel bor hos en fodervärd i Nacka tillsammans med Zoot'z InvisiBilly och en pudelkompis.

Blodgrupp: A
Färg: a 01 33
Född: 2016-02-26

Far: SC NL*Rex Angels Sapphire (a 02 64)
Mor: SW'15 (Sverak) WW-15 (WCF) IC JW PL*Cornish Point Petunia Hot (h 03)

Zoot'z Gilda Goldstag "Gilda"

Gilda är en nätt liten fröken som bor hos en fodervärd ett stenkast härifrån. Hon delar vardagen tillsammans med familjens huskatt Lova. 

Blodgrupp: A
Färg: n 02
Född: 2016-02-27

Far: Zoot'z Extreme InvisiBilly (n 01 63)
Mor: Zoot'z Your Choise (n 01 33)

Cornish Rex, hanar

SC NL*Rex Angels Sapphire "Safir"

Safir kommer från Holland tillsammans med sin syster Molly. Han är en mycket trevlig hane som trots sin ålder sköter sig perfekt som fertil vilket glädjer oss. Han samägs tillsammans med min syster Annika Egerbrandt, S*Rexlicious katteri. Han bor hos fodervärd i Sörmland.

Blodgrupp: B
Färg: a 02 64
Född: 2013-01-19
HCM: UA


Far: NL*Pendragon's Cervantes (es 02)
Mor: Graziella van Berkendonck (f 02)

SE*Xiu's Frankie goes to Hoolywood "Svången"

 

Svången är en kille med drag. Han har charmat sina fodervärdar så han nästa kommer ur alla hyss han hittar på med ett leende. Han är bortskämd som få och får ibland följa med ut i sele på äventyr. Han har helt nya linjer till mina honor vilket ska bli mycket intressant att se resultatet av. Han bor i Sundbyberg, ett stenkast från oss.

Blodgrupp: 

Färg: n 02
Född: 2017-01-13
HCM: UA

Far: GIC BY*Laser A Deo Rex Citie Coil (n 03)
Mor: GIC RS*Rextasy Passion Divine (n 01)

Sphynx, honor

Zoot'z Eileen "Eileen"

Eileen är en väldigt personlig katt som bor hos oss. Hon är en riktigt finsmakare vad gäller umgänge och de hon accepterar blir inte av med henne från sitt knä. De hon väljer att rata ratar hon utan krussiduller. Hennes personlighet har kommit fram mer och mer, när vi flyttade ner till Stockholm började hon blomma som aldrig förr. Fråga mig inte varför men hon verkar trivas här lika bra som jag gör.

Blodgrupp: A
Färg: w 63
Född: 2014-04-24
HCM: UA
BAER: Fullt hörande på båda öronen.

Far: SE*Pink Champagne Gizmo (w 61)
Mor: Prexis Alberta Springs (d 03)

Zoot'z Lara Croft "Piffany"

Piffany är en lite busunge som tyvärr genom en olycka blev enögd i unga dagar. Tanken var först att hon skulle säljas likt hennes syskon men efter denna lilla incident blev hon en stor favorit och blev kvar hos oss. Hon är världens snällaste busunge och har livsgnista som räcker och blir över. Hon är en obekymrad ung dam som älskar kroppskontakt och mys i soffan.

Blodgrupp: A
Färg: n 
Född: 2016-09-13
HCM: UA

Far: S*Bråstorps Katten Jamjam (a 03)
Mor: Zoot'z Eileen (w 63)

Sphynx, hanar

Zoot'z Katt a Strof "Rex"

Rex bor hos sin fodervärd utanför Bollnäs och blir löjligt bortskämd. Han var allas vår favorit ur kullen och goare katt får man leta efter, länge. Han är trygg och säker och miljöombyte tar han med en klackspark. Tanken är att jag ska använda honom på en kull och då med Eileen. Jag tror redan nu på kombinationen och då får jag båda mina Sphynxlinjer i samma kull vilket ska bli spännande.

Blodgrupp: A
Färg: n 03
Född: 2016-08-12
HCM: UA

Far: S*Bråstorps Katten Jamjam (a 03)
Mor: SE*Sphynx Olympens Arachne (b 09)